Search Menu Košík 0 Kč

Přihlášení

Registrace Obnovit heslo

IgG4 Screen Nutritional 20 ELISA (4 x 20 potravin. antigenů)

IgG4 Screen Nutritional 20 ELISA (4 x 20 potravin. antigenů)
Katalogové číslo: ILE-SCG06
Velikost balení: 96 testů
Regulační status: IVD CE
Skladování: 2-8 °C
Výrobce: Gold Standard Diagnostics Kassel GmbH

Žádost o zaslání vzorku

Objednání vzorku je možné pouze pro registrované uživatelé

Pokud jste již u nás zaregistrován, prosím přihlaste se
Pokud jste nový zákazník zaregistrujte se

Kontaktní osoba:

Jméno: Mgr. Elen Vicherková
Telefon: +420 549 121 238
E-mail: trade@testlinecd.com

ELISA souprava pro screeningové stanovení protilátek třídy IgG4 proti potravinovým antigenům v lidském séru a plazmě.

Pokud jste již u nás zaregistrován, prosím

Dotaz na produkt Export do PDF Tisk

Máte dotaz?
Potřebujete poradit?

Neváhejte a zavolejte nám, nebo vyplňte formulář a my Vás budeme v nejbližší době kontaktovat.

Popis

Informace o soupravě:

·         Účelem testu je odhalení potravinových intolerancí (ne však alergií), které mohou způsobovat dlouhodobé nespecifické potíže (dyskomfort v krajině břišní, nadýmání; extraintestinálními projevy mohou být nadváha, bolesti hlavy či migréna, poruchy spánku, náchylnost k infekcím, kožní potíže a celkové neprospívání).

·         IgG4 protilátky je výhodnější stanovovat u pacientů, u kterých jsou prokázány nebo je podezření na klasické alergické symptomy (alergie na prach, pyly, ale i potraviny) a tím pádem zvýšenou hladinu IgE protilátek v krvi.

·         Souprava je určena pro 4 pacienty. V každém stanovení je obsaženo 20 potravinových antigenů a 4 standardy.

·         Seznam antigenů: arašídy, banán, celer, jahoda, ječná mouka, kari, kiwi, kravské mléko, lískový ořech, mrkev, pepř, pomeranč, pšeničná mouka, rajče, sezam, sójové boby, treska, vaječný bílek, vepřové maso, žitná mouka.

Stručný pracovní postup:

1.       Ředění vzorku séra/plazmy (1:101).

2.       Dávkování standardů, kontrol a ředěných vzorků.

3.       Inkubace 60 min. při laboratorní teplotě.

4.       Odsátí a promytí jamek 3 krát.

5.       Dávkování Konjugátu.

6.       Inkubace 30 min. při laboratorní teplotě.

7.       Odsátí a promytí jamek 3 krát.

8.       Dávkování jednosložkového substrátu (PNPP).

9.       Inkubace 60 min. při laboratorní teplotě.

10.   Dávkování Zastavovacího roztoku (H2SO4).

11.   Fotometrické měření při 450 nm.

Vyhodnocení testu:

·         Vyhodnocení testů potravinových intolerancí umožňuje jednoduchý hodnotící nástroj založený na speciálně navrženém Excelu.

·         Výsledky se zobrazí v podobě barevného sloupcového grafu. Zelená značí nízkou, nebo žádnou hodnotu protilátek v krvi a tedy konzumaci bez omezení. Červená naopak indikuje vysokou hladinu protilátek v krvi a nabádá k vyloučení dané potraviny z jídelníčku.

Ke stažení

Máte dotaz?
Potřebujete poradit?

Mgr. Elen Vicherková

+420 549 121 238 trade@testlinecd.com